Σύνδεσμοι:

  • Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων
  • Επαγγελματιών Κλειθροποιών
  • http://www.saek.gr/

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Η εταιρία ΚΛΕΙΔΟΠΟΛΙΣ είναι μια μικρή σε μέγεθος εταιρία αλλά άριστα οργανωμένη στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1996 από τον Πασχάλη Τρανό, πεπειραμένο κλειδαρά για πάνω από 21 χρόνια.
Στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει την μέγιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων ασφαλείας στους πελάτες της στην Ελληνική αγορά.
Έχουμε ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην πώληση και συντήρηση χρηματοκιβωτίων, θυρών ασφαλείας και κυρίως σε μηχανισμούς ασφαλείας οικιών και σκαφών, παράλληλα με την αδιάλειπτη και επιτυχημένη εξάσκηση της παραδοσιακής τέχνης του κλειδαρά.
Έχουμε αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε πώληση και υποστήριξη στους πλέον απαιτητικούς πελάτες μας. Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε πελάτη μας. Με την μεγάλη μας εμπειρία προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη ασφάλεια της ιδιοκτησίας και των πολύτιμων περιουσιακών τους στοιχείων.
Η βάση της εταιρίας μας βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, πολύ κοντά σε όλους τους μεγάλους πελάτες μας, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι στην άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε τους ανάγκη για υποστήριξη και επισκευή. Έχουμε κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, με τα χρόνια προσφοράς μας, την ποιότητα της εργασίας μας και τον απόλυτα επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε πελάτη μας.